Moj portfolio

Ovde sam izdvoio neke svoje radove koji su po svojoj prirodi interesantni ili specifični.

Sajt Računovodstveni centar Škorpion

Izrada web sajta za potrebe Računovodstvenog centra Škorpion. Sajt je baziran na Bootstrap 5 frejmvorku. Poseduje neke funkcionalnosti urađene u PHP-u.

CQ WW contest logger

Izrada CQ WW Contest loggera za CW i SSB, u obliku konzolne aplikacije. Rađeno u programskom jeziku C, poseduje elementarne funkcije i može se koristiti u realnom takmičenju. Pri završetku korišćenja programa generiše Cabrillo fajl koji se šalje organizatoru takmičenja. Klikom na sliku možete preuzeti aplikaciju.

E-mail marketing kampanja za Familia Marketi doo
familia

Izrada E-mail marketing kampanje za potrebe kompanije Familia marketi doo. Korišćena platforma - MailChimp.

E-mail marketing kampanja za Računovodstveni centar Škorpion
skorpion

Izrada E-mail marketing kampanje za potrebe Računovodstvenog centra Škorpion. Korišćena platforma - MailChimp.

XML koverter

XML Konverter je nastao iz potrebe za uvoženjem dnevnih izvoda iz Banke Poštanska štedionica u računovodstveni program MiniMax. Iz određenih tehničkih razloga, XML struktura dnevnog izvoda iz banke Poštanska štedionica nije odgovarajuća pa taj uvoz u program MiniMax nije moguć. U nekoliko klikova pomenuti XML dokument učinimo upotrebljivim za korišćenje u kjigovodstvenom programu MiniMax. Program je pisan u programskom jeziku Java.

Planer zadataka

Planer zadataka je izrađen za potrebe računovodstvenog centra Škorpion. Pisan je u jeziku PHP i sve svoje aktivnosti čuva u bazi podataka MySQL. Tehnički, potpuno je izrađen u proceduralnom a ne OOP stilu. Klikom na sliku ili dugme, posetite kratku video prezentaciju na YouTube-u.